0251 - 207090 info@outboundmedia.nl

Over Outboundmedia

Outboundmedia sinds 2009

Opgericht door Cor Eichhorn en Marc Castricum. Al snel zagen wij dat veel bedrijven wel online wilden, maar niet wisten hoe. Met de start van Outboundmedia hebben wij een concept ontwikkeld waarbij iedere starter, mkb-er maar ook paramedici een professionele “online presence” kan hebben. Dat deden we ruim 10 jaar geleden, dat doen we nog steeds.

Cor Eichhorn

Cor Eichhorn

Partner

Ik houd met dagelijks met name bezig met klant contacten en het opvolgen van de projecten.

Marc Castricum

Marc Castricum

Partner

Websites bouwen, support, hosting en e-mail. Dat is waar (te) enthousiast over kan praten 🙂

Mitchell de Vries

Mitchell de Vries

Partner

Testen en verbeteren, dat is mijn motto. Adwords en zoekmachine marketing, dat is mijn passie.

Waarom Outboundmedia?

Anno 2021 is een website een absolute must voor elke ondernemer. Als u echter de kennis mist om zelf een website te ontwikkelen, kan het vinden van een passende ontwerper lastig zijn.

De grote ontwerpgiganten ogen aanlokkelijk dankzij goedkope starttarieven en mooie beloftes, maar helaas is dit vaak te mooi om waar te zijn.

Opeens blijkt u toch over technische kennis te moeten beschikken, moet u bijbetalen voor de gewenste functionaliteiten, of blijkt uw website er hetzelfde uit te zien als alle andere.

Bij Outboundmedia  bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke en visueel aantrekkelijke website tegen een scherpe, vaste pakketprijs. Een individuele aanpak en korte communicatielijnen staan bij mij hoog in het vaandel.

Laat ons u helpen om een website op te zetten. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van een prachtige website die aansluit bij uw wensen en doelgroep!

Ons gereedschap

Met 20 jaar ervaring weten we welk gereedschap werkt voor het bouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw website.

Klaar om te groeien met je business?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

"*" indicates required fields