0251 - 207090 info@outboundmedia.nl

Uitgaande spamfilter toevoegen

Het toevoegen van een uitgaande spamfilter in uw e-mail programma verschilt maar een stap met het aanmaken van een normaal e-mail account. Het gaat om de laatste stap waarbij we een andere uitgaande mailserver configureren. Voor de volledigheid doorlopen we alle stappen voor het installereren van een nieuw e-mail account.

Stap 1

Allereerst ga je, bovenin Outlook, naar Bestand.

Stap 2

Daar klik je op Info > Accountinstellingen > Profielen beheren

Stap 3

Er komt een venster tevoorschijn, E-mailconfiguratie – Outlook. Klik hier op E-mailaccounts

Stap 4

Vervolgens kan je op Nieuw… klikken onder E-mail. Zo kan je een nieuw email adres aan Outlook toevoegen.

Stap 5

Om een email account toe te voegen, moet deze handmatig ingesteld worden.

Stap 6

Je kiest voor een POP of IMAP email account, omdat we een IMAP verbinding gaan instellen.

Stap 7

Je dient nu je login gegevens in te voeren. Stap 1, 2 en 3 moeten vervangen worden met je eigen gegevens.

LET OP! De gegevens van inkomende server verschillen van die van de uitgaande server. Zowel de server als de inlognaam en wachtwoord.

• Server inkomende mail is mail.zxcs.nl
  • Server uitgaand mail is outgoing.mail.registrar.eu

Stap 8

Nadat je alle velden heb ingevuld, ga je naar Meer instellingen

Voor Server voor inkomende mail (IMAP) is de poort 993 (SSL/TLS)

Voor Server voor uitgaande e-mail (SMTP) is ook verificatie vereist. Dit moet dus aangevinkt worden. De uitgaande mail gaat over 587

Bevestig deze gegevens om je account op te slaan.

Er wordt nu een test uitgevoerd om de werkzaamheid van zowel de IMAP als SMTP server te controleren.